RESCUE keverék alkalmazása

RESCUE® Day cseppek, a RESCUE® Kids és a RESCUE® Night cseppek adagolása

BELSŐLEG

Csöpögtess  4 cseppet a RESCUE Elősegély keverékből  egy pohár vízbe vagy más folyadékba és kortyolgasd el kb. 10 perc alatt. Szükség esetén megismételhető.Ha nem áll rendelkezésedre semmilyen folyadék, akkor cseppentsd közvetlenül a szádba, vagy kend az ajkadra.
Az életkor nem befolyásolja az adagolást, tehát a gyerekek adagja megegyezik a felnőttekével.

KÜLSŐLEG

Fürdővizedbe is teheted, ekkor 10 csepp az adag.
Borogatás vagy lemosó készítése esetén tegyél 4 cseppet egy kis tál vízbe.

RESCUE® Day és Night spray adagolása

A RESCUE Elsőségély SPRAY bárhol könnyedén és diszkréten használható. A RESCUE® DAY és NIGHT Spray használata egyszerű, csak két fújás közvetlenül a nyelvre vagy a pulzus pontjaira. Szükség esetén többször is megismételhető.
Tartsd a kezed ügyében, a táskádban vagy az éjjeli szekrényeden. Mindig jól jöhet.

RESCUE® pasztilla és RESCUE® Plus adagolása

Egyszerre egy RESCUE Elsősegély keverék  Pasztilla (cukorka) vagy Pearls (gyöngy) elszopogatása igény szerint. Választhatsz narancsos-bodzás, citromos, fekete ribizlis vagy vörös áfonyás között.
Figyelem!: Nagy dózisban való alkalmazás esetén hashajtó hatása lehet!

RESCUE® Day és Night Perls gyöngy

A RESCUE® Elsősegély keverék Pearls (gyöngy) a nyelvre téve pillanatok alatt elolvad. Használd igény szerint.

RESCUE® krém vagy gél

RESCUE Elsősegély keverék krémet vagy gélt kend szükség szerint az érintett bőr felületére naponta többször. Használd ki a gél hűtő hatását! Nyílt sebbe ne tedd!

RESCUE® adagolása állatoknak

Tegyél 4 cseppet a RESCUE® keverékből az itatóedénybe vagy az állateledelbe. Nagyobb állatok, pld. lovak esetén 10 csepp szükséges a RESCUE® keverékből a vödörnyi mennyiségű vízbe.
Ha a RESCUE® sprayt alkalmazzuk állatoknál, akkor 2 puff fújj az állat ínyére, vagy az állat lábára, mancsára vagy fülére, ahonnan a bőrön keresztül felszívódik.